Dan Helciug avea un hobby mai ciudat în copilărie: fura becuri

Data publicării:
miruna helciug biblioteca

„Furam becuri! Într-o iarnă, nu se găseau becuri. Erau foarte scumpe. Aveam 10-11 ani, mergeam în blocuri, pe holuri..ne suiam doi-trei unul peste altul, deşurubam becul şi apoi vindeam la piaţă. Eram...becari, ne spuneam noi!”

Matur acum, tată a doi copii, artistul spune că acele vremuri au apus de mult, iar acum toată atenţia şi energia lui se concentrează pe cei doi copii - Luca şi Ruxandra. Iar venirea recentă pe lume a fetiţei lui spune că l-a făcut să se gândească serios chiar la o schimbare majoră în stilul cu care şi-a obişnuit publicul de atâta vreme. Şi astfel, Miruna a aflat că Dan Helciug s-a apucat să compună piese de dragoste.

„Primul copil e băieţel...acum am o fetiţă. Visam la o fetiţă. Nici nu-mi vine să cred că mi s-a împlinit visul. Şi acum când o văd aşa , în palme, îţi dai seama, am impresia că ţin în braţe o păpuşă. Atât e de mică!”

Cu Luca, fiul cel mare, joacă fotbal și baschet în casă, iar pentru că „mami” nu e de acord, o închid cu cheia într-o cameră.

Copiii l-au inspirat pentru noul album. Ideile de la două piese i-au fost date de Luca.

„...De când s-a născut Ruxandra am simţit o schimbare...am perceput-o şi în felul de a compune. Pe noul album am două piese de dragoste absolut superbe, inspirate de naşterea Ruxandrei. Începând cu anul acesta a venit momentul să scriu piese de dragoste!”, i-a mărturisit artistul Mirunei și i-a și fredonat câteva strofe dintr-un cântec.

Urmăriți discuția Mirunei cu Dan Helciug în materialul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri