De Ziua Marinei, hotelierii de pe litoral au redus tarifele de cazare

Data publicării:
tarife mici

Mai multe unităţi de cazare din staţiunile Mamaia, Eforie şi Cap Aurora au pregătit preţuri speciale pentru turiştii care vor veni, în aceste zile, pe litoral. Astfel, tarifele sunt cu cel puţin 30 de lei mai mici decât până acum.

De exemplu, pentru trei zile, la un hotel de trei stele, din Eforie Nord, veţi plăti 130 de lei de persoană, cameră dublă, fără masă, un preţ cu 31 de lei mai mic decât cel practicat până acum.

Tot o vacanţă de trei zile, dar de această dată la un hotel din staţiunea Mamaia costă 192 de lei de persoană. În cazul în care aveţi mai multe zile de concediu, puteţi alege un sejur în Saturn, la un hotel de două stele, pentru care veţi plăti doar 225 de lei de persoană.

Pentru că ziua de vineri a devenit, oficial, zi liberă pentru bugetari, cei care au afaceri la mare se aşteaptă ca cel puţin 200.000 de turişti să vină aici. Vremea ţine cu cei care iubesc marea. De Ziua Marinei nu trebuie să vă faceți griji din cauza vremii, pentru că temperaturile vor fi excelente pentru a privi manifestările de pe faleză dar şi pentru o baie pe cinste.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri