Designerul român care a îmbrăcat-o pe soţia premierului canadian: Viaţa mea s-a schimbat, de două zile dau numai interviuri

Data publicării:
GettyImages-514650898

Lucian Matiş a povestit cum a ajuns să fie cunoscut în toată lumea datorită rochiilor pe care soţia premierului Canadei le-a purtat în timpul vizitei la Casa Albă.

„M-a sunat să încerce câteva haine din colecţia primăvară-vară 2016, după care am făcut probele la Ottawa, mi-a trimis înapoi hainele. După aceea ne-am întâlnit aici în Toronto să facem probele”, spune Lucian Matiş.

Soţiei premierului din Canada i-au plăcut multe ţinute ale românului, cam 15, şi cu greu a ales numai două.

„Ştiam că poartă rochia de seară, nu ştiam că poartă rochia de zi. Pentru rochia de seară ne-am pregătit aproape o lună. Dar de rochia roşie nu am ştiut”, adaugă designerul.

Lucian Matiş spune că a folosit şi motive româneşti în creaţiile sale.

Am avut o colecţie inspirată de România, în care am folosit ii şi şorţuri, piese de muzeu pe care le-am schimbat... Întotdeauna, desigur, sunt mândru de originile mele”, afirmă Lucian Matiş.

Rochia purtată de soţia premierului canadian în momentul primirii la Casa Albă a atras atenţia tuturor, astfel încât designerul român a devenit o vedetă mondială în câteva minute.

„Nu mai am viaţa mea de două zile, asta s-a schimbat, de două zile dau numai interviuri, ieri m-am trezit la 5.30 să mergem la interviuri şi toată ziua până la 8 am avut interviuri”, adaugă designerul.

Designerul român spune că se gândeşte să creeze şi haine pentru bărbaţi, iar atunci crede că se va ocupa şi de vestimentaţia premierului canadian Justin Trudeau.

Lucian Matiş s-a impus ca brand în lumea modei din Canada de nouă ani, iar de atunci a avut colecţii de modă exclusiv pentru doamne.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri