Digi Animal World lansează prima emisiune, producţie proprie

Data publicării:
Digi animal world ro

Digi Animal Club este o emisiune de divertisment, cu conţinut informativ-educativ în centrul căreia se află necuvântătoarele şi este dedicată copiilor, părinţilor şi bunicilor. Telespectatorii vor urmări în prima parte a emisiunii un film documentar despre animale, urmând ca în partea a doua să urmărească show-ul interactiv dintre moderator şi invitatul special. Temele documentarelor, subiectele abordate în emisiune şi invitaţii, îi vor purta pe telespectatori prin fascinanta şi secreta lume a animalelor şi îi vor determina pe aceştia să devină membri ai clubului Digi Animal.

În prima ediție a emisiunii vom lansa o provocare: Putem noi, oamenii, să depășim granițele comunicării? Putem să vorbim cu „necuvântătoarele”? Telespectatorii vor vedea cum pot pătrunde în mintea animalelor și cum pot înțelege ce spun din priviri sau din postura corpului. Totodată vor afla cum să relaționeze mai bine cu ele din filmul documentar „Ce spun animalele”. După film, Bogdan Uritescu va discuta despre aceleași bariere de comunicare: suntem oare atât de buni comunicatori pe cât credeam? Invitata specială a ediției este LALA, un papagal Ara plin de culoare.

Cea de-a doua ediţie invită publicul la Delfinariul din Constanța unde acesta va trăi o experiență subacvatică alături de îndrăgiții delfini, CHEN-CHEN și NI NI. Telespectatorii vor afla cum se trăiește, cum se iubește și cât de distractivă e viața la câteva leghe sub mări, urmărind filmul „Viaţa secretă a delfinilor”.

Câinele, cel mai bun prieten al omului, va fi adus în prim plan în ediţia a treia a Digi Animal Club. Iubitorii speciei canine şi nu numai, sunt invitați să îl cunoască pe Bruno, un labrador utilitar. Acesta le va demonstra cum, de multe ori, patrupedele îi depășesc pe oameni la capitolul intuiție, simțuri, agilitate.

Nici pisicile nu sunt lasate în umbră de emisiunea Digi Animal Club. Animale iubite și venerate încă din Egiptul Antic, pisicile, cu aerul lor aristocrat au pus stăpânire pe casele și viețile a milioane de oameni. Chiar și în aceste condiții, comportamentul lor este încă un mister pentru oamenii de știință. Filmul documentar "Secretele pisicilor" îi va ajuta pe telespectatori să înteleagă mai mult aceste animale. Aceștia îl vor putea cunoaște pe Figaro, un motan năzdrăvan, dar și un pui din rasa ragdoll.

Noutatea şi ineditul se regăsesc în prima emisiune a postului Digi Animal World. Iubitorii de animale vor putea descoperi care este cel mai nou animal de companie din categoria celor exotice.

Digi Animal World este canalul de filme-documentare din portofoliul RCS &RDS. Grila de programe conţine filme de documentare si emisiuni despre natură şi faună într-un mod foarte complex, oferă poveşti interesante despre evoluţia vietăţilor planetei, despre locurile de pe planetă populate cu cele mai multe şi mai diverse specii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri