Sari la conținut

Digi Film difuzează astăzi „What Dreams May Come” („O iubire fără sfârşit”), de la 23:25

What dreams may come” („O iubire fără sfârşit”) este o emoţionantă poveste de dragoste care se petrece pe tărâmuri de basm. După moartea celor doi copii ai lor, Dr. Chris Nielson (Robin Williams) şi soţia sa Annie (Annabella Sciorra) reuşesc cu greu să-şi continue viaţa. Patru ani mai târziu, Chris moare şi el într-un accident şi ajunge în Rai, unde îl întâlneşte pe Albert (Cuga Gooding Jr.) şi descoperă că Edenul este un loc minunat. Însă moartea lui Chris o afectează atât de mult pe Annie, încât, într-un moment de nebunie, se sinucide, ajungând într-un loc cu totul diferit de cel al lui Chris. Aflând de Annie, Chris îi forţează mâna lui Albert pentru a cere ajutorul unui personaj cunoscut sub numele de "The Tracker", pentru ca împreună să călătorească în abisurile iadului pentru a găsi sufletul lui Annie şi a-l salva. „What dreams may come” este dovada puterii pe care o pot da dragostea şi curajul, dar şi a miracolelor pe care le putem înfaptui când nu renunţăm la luptă. Aceasta este povestea de dragoste care ţine veşnic, desfăşurată într-un cadru feeric. Filmul a fost realizat în regia lui Vincent Ward, după scenariul lui Ron Bass.

What dreams may come” („O iubire fără sfârşit”) a câștigat Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale la a 71-a ediție a Premiilor Oscar din 1998, distincția fiindu-i atribuită lui Kevin Mack, Joel Hynek, Nickolas Brooks și Stuart Robertson. El a fost nominalizat și la Premiul Oscar pentru cele mai bune decoruri. A câștigat Premiul Art Directors Guild pentru excelență în design de producție.

Cel mai cunoscut rol al lui Robin Williams este cel care i-a adus Premiul Oscar, doctorul Sean Maguire din "Good Will Hunting". Pe parcusul carierei sale, Robin Williams a mai fost nominalizat de trei ori la Premiul Oscar pentru rolurile din "Regele Pescar", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Bună dimineaţa, Vietnam", şi a primit de 6 ori Globul de Aur. Pentru filmele "Bună dimineaţa, Vietnam" (1987), "Regele Pescar" (1991) şi "Mrs. Doubtfire" (1993) a fost distins cu Globul de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un film de comedie sau musical".

Digi Film este un canal de filme complet, ce reunestetoate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, musical, etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală, analogică şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.