Digi24 Timișoara, premiu pentru reportaj. „Părinți pentru copii uitați” a fost premiat la SIMFEST 2013

Data publicării:
premiu

„Premiul la categoria reportaj realizat de televiziunile regionale şi must carry se acordă producţiei Părinți pentru copii uitați, realizată de Digi24 Timișoara, reporter Manuela Strinu, operator Remus Runcan. Felicitări!” - a anunțat juriul.

Reportajul câștigător realizat de echipa Digi24 de la Timișoara spune povestea tristă a unor copii orfani, abandonați de părinți în case familiale.

După cum chiar juriul a recunoscut, producția s-a detașat de celelalte materiale înscrise în concurs prin felul în care a fost realizată.

„Juriul a remarcat faptul că acest subiect a fost tratat într-un mod profesional, cu multă măiestrie în ceea ce privește felul în care s-au realizat imaginile și mai ales montajul. Montajul a reușit să sublinieze foarte bine, foarte convingător ideea pe care a dorit să o transmită jurnalista”, a explicat Lucian Ionică, președintele juriului.

A fost nevoie de multa muncă și răbdare pentru realizarea reportajului de care acum Manuela Strinu, reporterul Digi24 Timișoara, este foarte mândră.

„E o onoare imensă și e încrederea că putem face lucruri frumoase, chiar dacă suntem prinși într-un ritm foarte, foarte alert, al știrilor de zi cu zi. Putem să zăbovim ceva mai mult asupra unor lucruri frumoase și lucrurile astea, cumva, să se întoarcă și către noi, pentru că transmitem telespectatorilor informații, materiale în care ne punem sufletul. Ei, iată că, din când în când, se întoarce și înapoi tot acest lucru”, a subliniat Manuela Strinu, realizator „Recrutat în Timișoara".

SIMFEST este singurul festival de televiziune din ţară dedicat în cea mai mare parte televiziunilor locale şi regionale, dar şi producătorilor independenţi. Ediția de anul acesta, desfășurată la Târgu Mureș, a împlinit 10 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri