Digifm şi-a lansat noul site

Data publicării:
digifm

Digifm are un site nou și a dat startul şi unei noi campanii, "Ca să ştii, România" , care are ca scop prezentarea în detaliu a celor mai importante subiecte. De astăzi fanii vor putea să vadă şi să audă ce fac matinalii când nu sunt în direct.

Bogdan Miu: Avem un site nou, da, de astăzi digi-fm.ro este site-ul radioului şi ne-am hotărât ca, odată cu lansarea site-ului, să arătăm ce se întămplă în culisele emisiunii noastre, așa că în fiecare dimineaţă după ora 9.00 începe un live cu toate momentele din emisunea noastră, ce se întămplă când nu suntem în direct.

Site-ul vine cu noutăţi şi promite să trimită Imagini în timp real de la diferite evenimente.

Beatrice Ghiciov: Pe site-ul digi-fm.ro, oamenii vor găsi live-uri din toate momentele hot ale zilei. Promitem să prezentăm pe acest site adevărul necosmetizat, digi-fm. ro este oglinda radioului Digifm.

Este şi momentul de start al campaniei "Ca să ştii, România" în acelaşi timp cu lansarea noului site.

Lucian Cambeşteanu: Am încercat să facem nişte radiografii ale unor domenii pe care noi le considerăm cu probleme în România. Campania se axează pe mai multe domenii, pe educaţie, pe infrastructra feroviară, pe infrastructura rutieră, pe spitalele de arşi, le avem, nu le avem.

Cătălin Striblea şi Bogdan Miu: Îi aşteptăm pe ascultătorii noşti să intre, să ne vadă aşa cum nu ne-au auzit niciodata. Da, o să râdeţi mult dacă vă uitaţi și în afara emisiunilor de radio.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri