„Digimatinal” a împlinit 200 de ediții, de Moș Nicolae

Data publicării:
matinal4-37235

Încă de la debutul său, “Digimatinalul” a intrat în casele românilor cu informaţii utile începutului de zi, cu materiale şi subiecte interesante din sfera financiară, culturală, sănătate, meteorologie și timp liber.

„Digimatinal” a împlinit 200 de ediții, de Moș Nicolae |DIGI24
„Digimatinal” a împlinit 200 de ediții, de Moș Nicolae |DIGI24
„Digimatinal” a împlinit 200 de ediții, de Moș Nicolae |DIGI24

De-a lungul celor 200 de ediţii au trecut pragul studioului numeroase personalităti din medicină, avocaţi, profesori universitari, scriitori. Nici zona artistică nu a fost neglijată, fiind prezenţi, în fiecare dimineaţă, unii dintre cei mai îndrăgiţi actori şi muzicieni ai scenei româneşti: Ştefan Bănică Jr., Mircea Vintilă, Mihai Georgescu, CRBL, Marius Mihalache, Maia Morgerstern, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Alexandru Arşinel, Cristian Mungiu şi mulţi, mulţi alţii.

Marius Pancu și Anca Dumitrescu, prezentatorii Digimatinalului, privesc această aniversare ca pe un început de drum.

„200 de ediţii au trecut neaşteptat de repede, aşa că abia acum putem să spunem că ne-am făcut încălzirea. Vom livra în continuare, primii, ştirile care se întâmplă dis de dimineaţă, vom încerca să fim campionii ediţiilor speciale, vom avea cei mai pregătiţi invitaţi şi cele mai agreabile momente de relaxare. Vă mulţumim că, deşi avem doar 200 de ediţii, vă simţim alături ca şi cum ne primiţi în casele voastre dintotdeauna”, spune Marius.

„Dacă mi-ar fi vorbit cineva la prima emisiune despre ediţia cu numărul 200 mi s-ar fi părut o utopie. Acum sunt sigură că Digimatinal este încă foarte tânăr şi că mai avem multe de arătat. Mă bucur că am intrat în această echipă care a devenit treptat o familie. Sunt entuziasmată că avem un „copil” ce creşte pe zi ce trece şi am speranţa că telespectatorii ne primesc cu drag în casele lor. Le mulţumesc aşadar tuturor celor care muncesc pentru ca această emisiune să arate aşa cum o vedeţi dimineaţa şi le sunt recunoscatoare celor care ne privesc pentru că în lipsa lor munca niciunuia din noi nu ar mai avea sens. La mulţi ani, Digimatinal!”, adaugă colega lui, Anca Dumitrescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri