Sari la conținut

DIGIMATINAL | Cel mai mic SUV BMW, în România, din toamnă

Debutul pe piaţă al noului BMW X1 este programat pentru 24 octombrie, când sunt pregătite primele livrări. Preţul de început pentru noul BMW X1 este de 33.666 Euro cu TVA inclus pentru versiunea sDrive18d, cu tracţiune faţă şi motorul cu patru cilindri, diesel, de 150 de cai-putere.

Noul model vine cu un design exterior plin de forţă, care îşi dovedeşte clar apartenenţa la gama BMW X. Totodată, interiorul oferă o creştere semnificativă a spaţiului pentru pasageri şi bagaje, o ambianţă premium de ultimă oră şi o funcţionalitate ce se bazează pe tehnologii avansate. Motoarele cu patru cilindri provin din cea mai nouă generaţie de propulsoare BMW Group.

Şi sistemul inteligent de tracţiune integrală a fost optimizat din punct de vedere al eficienţei. Faţă de generaţia precedentă, consumul şi emisiile sunt reduse cu 17%. Alături de dinamică şi eficienţă, o serie de dotări cu echipamente inovatoare contribuie şi ele la poziţia remarcabilă pe care noul BMW X1 în piaţă.

Noul model a crescut în înălţime în comparaţie cu predecesorul său - un plus de 53 de milimetri, ceea ce a contribuit la mărirea spaţiului interior. Iar poziţia scaunelor este semnificativ mai înaltă - a crescut cu 36 milimetri în faţă şi cu 64 milimetri în spate. Un alt factor ce contribuie la îmbunătăţirea suplimentară a agilităţii este tehnologia şasiului, de asemenea o dezvoltare nouă, care asigură o îmbunătăţire vizibilă a confortului călătoriei.