Sari la conținut
News Alert

DIGIMATINAL | Vacanţă în paradisul tropical

Aveţi nevoie doar 45 de minute de călătorie de la Phuket, din sudul Thailandei, până în paradisul tropical al insulelor Phi Phi. Cel mai fin nisip alb şi formaţiuni de rocă ce cresc din apele turcoaz, alcătuiesc un peisaj care îţi taie răsuflarea.

Insula vedetă a Thailandei a fost folosită şi ca decor pentru câteva filme. Acesta este de altfel şi subiectul principal al discuţiei dintre turiştii care vin aici din toate colţurile lumii. Locul o să vă facă să credeţi cu siguranţă în dragostea la prima vedere.

Acolo sunt de fapt două insule, una nelocuită, Phi Phi Leh şi una în care nu prea sunt drumuri, Phi Phi Don. Viaţa curge mult mai lent aici şi nu are nimeni vreun motiv să se grăbească.

Scuba diving, snorkeling, plimbarea cu un caiac sau alpinismul sunt activităţile la dispoziţia celor care vor mai mult decât să stea întinşi pe nisip şi să se bronzeze. Sau puteţi explora zona la bordul unei bărci cu motor. Frumuseţea naturii din jur o să vă cucerească pe deplin şi o să vă convingă să reveniţi aici de câte ori se va putea.
Este bine să ştiţi că dacă vă faceţi rezervări din timp, o excursie până în Thailanda poate ajunge şi la un buget accesibil.