Digimatinal. Vizită în lumea magică a lui Walt Disney 

Data publicării:
disneyland resort

Un orăşel inegalabil, în care orice vis devine realitate. Mergem în California, oraşul Anaheim şi descoperim împreună distracţia.

Celebrul creator de filme de animaţie Walt Disney trecuse de jumătatea vieţii când s-a inaugurat locul unde nimic nu este imposibil.

Parcul de distracţii cel mai iubit de copiii din întreaga lume împlineşte venerabila vârstă de 60 de ani. Dar efectul pe care îl are asupra vizitatorilor este acelaşi: zâmbete largi şi bucurie. Tot ce se întâmplă la Disneyland este de poveste, pentru că doar aici puteţi intra în lumea personajelor de basm preferate.

Mickey Mouse este cu siguranţă cel mai norocos şoricel din lume, pentru că trăieşte în cel mai fericit loc de pe pământ. Aici străzile sunt întotdeauna curate, oamenii pe care îi întâlneşti sunt zâmbitori şi optimişti, şi cel mai important, în fiecare zi din an există câte o paradă.

Vă spunem acum un secret. Lumea, care pe timpul zilei este dominată de figura celui mai simpatic şoricel din lume, devine noaptea locul de joacă al pisicilor. Ele sunt de fapt angajate la Disneyland şi lucrează doar după apus, când vânează dăunătorii care ar putea infesta parcul.

Urechile rotunde ale lui Mickey sunt peste tot în parc. Arhitecţii, designerii şi inginerii care au construit parcul le-au aşezat subtil în locurile unde nu se aşteaptă nimeni, de la cabinetul medical, până la zona în care este comoara piraţilor din Caraibe sau automobilele de pe Space Mountain. Un lucru este sigur: nimeni nu ştie cât de multe astfel de urechiuşe sunt în parc.

Vă spuneam mai devreme că Disneyland aniversează 60 de ani de când a fost creat. Cei care lucrează aici pregătesc deja marea petrecere şi speră să-i încânte pe cei care vor fi prezenţi cu spectacole de artificii absolut fabuloase şi cu tot felul de efecte speciale care să le ofere vizitatorilor amintiri unice.

O călătorie pe tărămul viselor fără limite are costuri destul de ridicate, aşa că toată familia trebuie să facă economii din timp pentru cea mai reuşită vacanţă. Iată o listă de preţuri orientative:

bilet de avion Bucureşti-Los Angeles: 700-1500 euro

bilet de avion Los-Angeles-Anaheim: 80-150 euro

cameră de hotel: 100-150 euro

masă pentru două persoane: 25 euro  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri