Din 2 aprilie, părinții și copiii sunt invitați la Ora de Poveste, la Digi FM

Data publicării:
carton_OradePovesteDigiFM

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți. Pentru mami, pentru tati. Pentru toți cei care #StauAcasă, Digi FM oferă Ora de Poveste.

În perioada aceasta, de carantină, am ales pentru serile în familie, care vin după zile grele pentru părinţi, cele mai frumoase povești de la Humanitas Junior, în întregime sau fragmente și le-am adunat în Biblioteca copiilor care #StauAcasă. O bucurie pentru copii și un moment de respiro pentru părinți.

Realizatorii Digi FM, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Lucian Mîndruță, Nono Semen și Ramon Cotizo au aplaudat ideea și rând pe rând au primit și au citit pe video câte o poveste. Lor li s-au alăturat și prieteni din zona muzicala şi din alte domenii, vedete precum Irina Rimes, Sore, Seredinschi  și alții, care au dorit să ofere și ele momente frumoase părinților și copiilor care #StauAcasă.

Astfel, din 2 aprilie, în fiecare seară de la ora 20.00, de luni până vineri, înainte de culcare, părinți și copii sunt invitați pe pagina de facebook Digi FM, acolo unde ora 8 înseamnă Ora de Poveste Digi FM.

Pentru cine are poftă de și mai multe povesti, toate clipurile video se vor regăsi și pe site-ul www.digifm.ro , unde vom adăuga permanent clipuri şi poveşti noi.

Toate poveștile se găsesc complete în colecția Humanitas Junior (https://humanitasjunior.ro/).

Ca să știi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri