Din septembrie, Liza Sabău aduce știrea zilei la “Oh my gram!”

Data publicării:
OhMyGram_Comunicat__

Postările virale ale artiștilor pe Instagram sunt de săptămâna aceasta și la Utv. Liza Sabău, cea mai carismatică VJ-iță a postului, prezintă o rubrică nouă dedicată vieții vedetelor, Oh my gram!”.  În fiecare zi la Utv, Liza stă cu ochii pe cele mai cool noutăți publicate de artiști pe Instagram și le concentrează în doza zilnică recomandată de “ia să vedem ce-au mai postat cei mai urmăriți oameni de pe planetă.

"Instagram pentru mine înseamnă sursa cea mai credibilă, când vine vorba de informații despre showbiz, pentru că acolo celebritățile interacționează direct, uneori în timp real, cu publicul lor. Sunt ca un mic șoricel de bibliotecă, muzicală în cazul meu, care știe totul despre viața artiștilor. Ador să fiu prima care află lucruri noi despre artiști și actori și să spun lucrurilor pe nume, indiferent de popularitatea lor. Sunt ca prietenul cel mai bun pe care ei încă nu știu că-l au! #dauculove", a spus Liza despre noul proiect.

Liza Sabău lucrează în televiziune de doisprezece ani, iar ultimii șase i-a petrecut alături de echipa Utv. Până în 2017, Liza a fost VJ-ul emisiunii Fresh Tracks care a adus telespectatorilor Utv cele mai proaspete videoclipuri din industria muzicală, iar anul trecut a călătorit cu Liza’s vlog în cele mai exotice destinații ale lumii.

Grila de toamnă Utv aduce fanilor emisiunile lor favorite și surprize, rezervate deocamdată celor mai fideli telespectatori. Andreea Din revine la UKnow cu știri despre cei mai trendy artiști, iar Daniela Untu aduce curioșilor cel mai bine păzite secrete despre viețile lor la Give Me 5!

Poliția muzicii rămâne la datorie în slujba râsului sănătos, iar Sebastian Coțofană își face norma de amenzi muzicale, în fiecare marți, de la ora 10:00. Cele mai noi știri din muzică sunt la UNews, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00.

Televiziunea UTV este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică Music Channel și Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri