Dj-ii vor mixa pe tablete și telefoane smartphone

Data publicării:
GettyImages-tableta

FOTO: Gulliver/ Getty Images

DJ-ii din România, indiferent dacă au deja ani de experiență sau dacă sunt la început de drum, pot să participe la prima competiție a mix-ului de pe iPad sau iPhone din Romania. Concursul este deschis tuturor celor care vor să evolueze în fața miilor de participanți la festivalul „Shine” ce va avea loc la Bucuresti pe 1 si 2 iulie.

Pentru a participa la competiția DJ-ilor, orice artist trebuie să completeze formularul online la secțiunea http://italent.bestmusic.ro și să trimită organizatorilor link-ul către pagina proprie de YouTube unde poate fi vizionat videoclipul în care acesta mixează de pe iPhone sau iPad; videoclipul trebuie obligatoriu filmat cu sunet și trebuie să fie la calitate minimă HD 720p.

Toți participanții vor fi votați atât de public cât și de juriul de specialitate, și cei mai buni 5 DJ vor urca pe scena festivalului pe 1 și 2 iulie la Arenele Romane. În urma competiției vor fi acordate 5 premii.

Regulamentul complet al concursului, alături de toate detaliile de participare, este disponibil online pe site-ul bestmusic.ro.

Printre artiștii care vor cânta la festival se numără: Subcarpați, Alternosfera, Robin and the Backstabbers, Carlas`s Dream, Mihail, Travka, Coma, Firma și alții. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri