DJ Martin Garrix, la final de UNTOLD: Am văzut poze de la prietenii mei care au cântat aici şi am zis că e cel mai tare lucru 

Data actualizării: Data publicării:
untold facebook

Tânărul artist, Martin Garrix, a mărturisit că-şi dorea foarte mult să urce pe scena festivalului din inima Transilvaniei.

„Am auzit că publicul de aici e fantastic şi în ultimele zile am văzut poze şi video de la prietenii mei care au cântat aici şi mi-au spus că e cel mai tare lucru. M-au făcut să fiu foarte încântat pentru primul meu show din România”, afirmă Martin Garrix.

Spectatorii Untold au dansat şi alături de Afrojack, Lost Frequencies şi Parov Stelar. Ultima zi a început însă pentru cei mai mulţi dintre ei pe acordurile DJ-ului olandez, Armin Van Buuren, chiar de la răsărit.

„Anul acesta, am mixat mai mult şi la final nu mi-a venit să cred că încă mai erau 40.000 de oameni la lumina soarelui”, spune Armin van Buuren, artist.

În total, în cele patru zile de concerte, peste 300.000 de persoane au dansat alături de zeci de artişti. Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri