Doar două săptămâni până la primul concert al lui Brian May în România

Data publicării:
Brian May Kerry Ellis live 2 credit JamieCooper

 

Întâlnirea cu Brian May, unul dintre cei mai apreciați chitariști ai lumii și membru fondator al unei trupe de care se leagă zeci de ani din istoria muzicii rock, este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului.

Artistul și-a început deja turneul european care îl va aduce pe 14 martie și la București, cu unul dintre proiectele sale de suflet: colaborarea cu Kerry Ellis.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, când chitaristul, surprins de vocea artistei, a încurajat-o să participe la audițiile pentru musicalul We Will Rock You. Kerry fost distribuită în rolul lui Meat, care avea să-i consolideze drumul către o carieră impresionantă în musicaluri celebre de pe Broadway și West End-ul londonez, printre care Les Misérables, Wicked, Oliver sau Cats.

Câțiva ani mai tarziu, cei doi aveau să se reîntâlnească pentru o colaborare de studio, prima dintr-o lungă serie de proiecte realizate împreună.

Brian May a fost producătorul albumului „Anthems”, primul din cariera discografică a lui Kerry Ellis, cei doi susținând ulterior o serie de concerte, mai ales pe continentul european. Astfel a apărut și cel de-al doilea album al artistei realizat în colaborare cu Brian May, „Acoustic by Candlelight”, o colecție emoționantă de momente live culese din turneul susținut împreună.

La începutul acestui an, Brian May și Kerry Ellis au dat startul unui nou turneu european, One Voice, care va cuprinde, pe lângă mai multe piese originale, și numeroase interpretări ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles și, bineînțeles, Queen. Cu această ocazie, cei doi vor ajunge pentru primă dată și la București, iar ca să marcheze premiera, artiștii au înregistrat și un salut transmis fanilor din România, clip ce poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului.

Ultimele bilete pentru show-ul Brian May si Kerry Ellis mai sunt disponibile fie online, pe www.eventim.ro, fie în rețeaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, magazinele Carrefour și benzinariile OMV).

Vara aceasta, chitaristul Brian May va reveni la București pentru unul dintre cele mai așteptate show-uri ale ultimilor ani: o producție originală Queen cu cele mai cunoscute piese ale trupei lansate de-a lungul timpului, pe 21 iunie, în Piața Constituției. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri