Sari la conținut

Coldplay și Chainsmokers au lansat o nouă melodie

Formația Coldplay a lansat, alături de Chainsmonker, o nouă melodie în cadrul ceremoniei de decernare a Brit Awards 2017, cele mai importante premii ale industriei muzicale britanice, care s-au desfășurat miercuri seară pe O2 Arena din Londra. Videoclipul „Something just like this” a strâns đeja peste 1.700.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Miercuri seara au fost desemnați câștigătorii trofeelor acordate la a 37-a ediție a Brit Awards. Formația Coldplay nu a câștigat niciun premiu, însă a făcut spectacol pe scena cu cea mai nouă melodie lansată care a fost foarte bine primită de fani.

Premiul pentru cel mai bun single britanic a fost acordat grupului Little Mix cu hitul „Shout Out to My Ex” în cadrul ceremoniei de decernare a Brit Awards 2017, cele mai importante premii ale industriei muzicale britanice, care se desfășoară miercuri seară pe O2 Arena din Londra.

Printre câștigătorii de la Brit Awards 2017 se numără: cântăreața Emeli Sandé, recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă solo britanică, David Bowie cu cel pentru cel mai bun artist solo britanic, acordat postum, iar The 1975 a primit premiul pentru cel mai bun grup britanic.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.

Chainsmokers este un duo de dj creat relativ recent, în 2012. Ei s-au remarcat cu melodie „Closer”.