Sari la conținut
News Alert

După Revelion, noapte de carnaval la Băile Felix

Pentru carnavalul de noaptea trecută, hotelierii din staţiunea Băile Felix s-au pregătit cum se cuvine. Ospătarii s-au îmbrăcat în piraţi pentru a-i întâmpina pe invitaţi. Şi petrecăreţii au venit pregătitţi de carnaval. În timp ce unii dintre ei au preferat să se ascundă timid în spatele unei măşti, alţii au atras toate privirile cu ţinuta lor.

De trei ani, familia Ghidiu nu ratează petrecerea de la Băile Felix. În bagajelor lor este întotdeauna loc pentru costumele aduse de acasă, de la Mediaş. La ediţia trecută, Sergiu a fost agent FBI, iar acum a ales să fie: "Suleyman Magnificul. De ce? Pentru că îmi place mie personajul."

Şi Elisabeta s-a asortat soţului ei:" Emoţionant. Sper să fiu la înălţimea Măriei Sale Suleyman Magnificul şi cu toţii să ne distrăm bine."

Fiica celor doi a preferat, însă, să adopte un alt stil. Ea a purtat o mască veneţiană: "Mi-a luat cam o oră să mă îmbrac aşa. O oră cu toate pregătirile. Costumul l-am inchiriat de la un magazin specializat."

Chiar dacă a fost a doua seară de petrecere, turiştii nu au dat semne de oboseală şI au încins imediat ringul de dans.

Ciprian Bungău, directorul unui hotel din Băile Felix, spune: "Lumea agreează foarte mult această idee, cina, acest carnaval. Este o cină specială şi lumea este mult mai relaxată decât în noaptea de Revelion."

Carnavalul este unul cu tradiţie, iar la Băile Felix se organizează acest eveniment de mai bine de 20 de ani. După ce au petrecut două nopţi la rând, turiştii se relaxează astăzi în bazinele cu apă termală.