Ediție specială 2.0 cu Dana Gonț, Andreea Brașovean, Teodora Tompea și Mihaela Cozmolici despre animale celebre pe internet

Data actualizării: Data publicării:
andreea

Ediția de duminică a emisiunii 2.0, difuzată la ora 11:05, aduce în studio-ul Digi24 cinci prezentatoare ale televiziunii de știri. În 21 aprilie 2019, Iulia Ionescu, gazda 2.0, le provoacă la o discuție despre animale cu milioane de followeri” pe Dana Gonț (Bonton), Andreea Brașovean (Old school/New school), Teodora Tompea (România 24, Focus Europa) și Mihaela Cozmolici (Meteo).

“Am creat la rândul meu un cont pentru Yoyo. Cred că mai mult din curiozitate, ca să văd cum funcţionează această psihologie a unui cont cu o pisică, administrat, bineînţeles, de un stăpân. E foarte interesant, pentru că am primit propuneri de a cumpăra produse, de a îl fotografia pe motanul meu, în diverse ipostaze, şi de a face diverse reclame, care funcţionează destul de bine în mediul ăsta online. Nu am făcut asta, pentru că nu am timp, dar am zis: WOW! Chiar există o industrie a pisicilor pe internet”, povestește Teodora Tompe.

Fiecare dintre cele patru jurnaliste Digi24 are câte un animal de companie, Dana Gonț fiind chiar stăpâna a două pisici. În interviul de duminică, Dana ne dezvăluie ce crede despre pisica milionară a lui Karl Lagerfeld, Mihaela Cozmolici ne duce în culisele poveștilor de celebritate ale patrupedelor, iar Andreea Brașovean punctează cu efectul benefic al filmulețelor și pozelor cu animale asupra sănătății.

Animalele de companie contribuie semnificativ la creșterea traficului rețelelor de socializare. Multe dintre conturile asociate unor animale sunt urmărite de zeci sau sute de mii de utilizatori. Jiff Pom, Pisica Nala, Câinele Maru sau Câinele Marnie sunt doar câteva dintre animalele cu milioane de followers. Pe lângă paginile despre animale, printre cele mai urmărite conturi în rețelele de socializare virtuale sunt cele ale influencerilor. Unii gătesc, oferă sfaturi de parenting sau călătoresc, alții inspiră prin fotografii, ne țin la curent cu trendurile din modă sau tehnologie. Nu o fac doar de plăcere, ci pentru audiența pe care o aduc. Duminică, la 2.0, îi cunoaștem pe câțiva dintre cei care au dezvoltat astfel afaceri de milioane de euro.

Emisiunea 2.0, difuzată la Digi24 în fiecare duminică de la ora 11:05 și joia, de la 10:30, urmărește cu atenție tot ce se petrece pe Instagram, Facebook, Youtube și Twitter. Cele mai noi telefoane, aparate foto și drone sunt testate și comparate împreună cu specialiștii din domeniul tehnologiei, iar rubrica de gaming e obligatorie. 2.0 este prima sursă pentru cele mai recente inovații IT și aduce pasionaților de gadgets tot ce e mai nou în tendințele din social media și tehnologie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri