Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta. Festivalul se amână pentru 2022, biletele cumpărate rămân valabile

Data publicării:
concert
Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta. Festivalul se amână pentru 2022, biletele cumpărate rămân valabile. FOTO> Facebook Electric Castle

Festivalul Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta, ci se amână pentru 2022, au anunțat organizatorii. Renate Rozenberg, responsabilul de comunicare al festivalului, a declarat, luni, la Digi24, că cei care au cumpărat bilete le vor putea folosi la anul sau le pot transforma în vouchere, o decizie concretă urmând să fie comunicată în curând.

Renate Rozenberg a spus că sunt mai mulți factori care au dus la această situație, importanți fiind cel legat de decizia autorităților de vineri prin care se limitează evenimentele din iulie la 2.500 de participanți și cel legat de graficul de organizare depășit.

"Singura decizie corectă a fost să amânăm pentru 2022. Va trebui din nou să discutăm cu autoritățile să vedem cum putem adapta evenimentele, adică să existe experiența Electric Castle într-o formă adaptată", a declarat Renate Rozenberg.

Ea a precizat că cei care au cumpărat bilete le pot folosi la anul sau le pot transforma în vouchere, o decizie urmând să fie anunțată.

"Ar fi ajutat ca toate aceste decizii să fie luate din timp ca cei care au evenimente în iulie să se poată organiza. Festivalul mare sigur nu va avea loc, dar avem alte proiecte pregătite, care sunt mai mici, mai adaptabile la context. Să sperăm că le vom putea implementa.

Așadar, vom avea o mică parte din Electric Castle. Cei cu bilete vor afla cum se va proceda", a afirmat Renate Rozenberg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri