Sari la conținut

Electric Castle şi Untold Festival se vor desfăşura cu casa închisă

Prodigy sunt capul de afiş şi una dintre formaţiile care vor veni în Cluj. I-au făcut pe 20.000 de oameni să-şi cumpere abonament la festivalul Electric Castle. Aşa că, la mai mult de o lună până începe, abonamentele sunt deja epuizate. Organizatorii au mai scos la vânzare câteva mii de bilete pentru o zi.

Andi Vanca, PR manager Electric Castle: „O să ajungem cel mai probabil la 100.000 de oameni în cele patru zile de festival, dar ce e important e că sunt foarte mulți străini. Aproximativ 15% dintre cei care și-au bilete sunt străini”.

Pe cele opt scene vor fi 230 de artiști. Electric Castle e organizat pe zece hectare lânga Castelul Banffy şi într-un parc de sporturi extreme. Pe lângă Prodigy, fanii abia aşteaptă să îi asculte şi pe Fatboy Slim şi Parov Stelar.

Armin van Buuren, Avicii, David Guetta şi mulţi alţi artişti cunoscuţi o să vină la Cluj-Napoca, la Untold Festival. Inflaţia de muzicieni de top a contat - şi festivalul din capitala Transilvaniei este cu casa închisă, cu două luni înainte de start. Cele 30 de mii de abonamente s-au vândut.

Ștefana Giurgiu, purtător de cuvânt al Untold Festival: „Am scos ediție specială de 1.000 bilete, sunt 129 de lei plus taxe”.

La acestea se adaugă 5.000 de noi abonamente care includ și cazare la prețul de 289 de lei.

Electric Castle e programat între 25 și 28 iunie, iar Untold Festival va lua startul pe 30 iulie și se va încheia pe 2 august.