Experienţe culinare în Bangkok: chelneri-roboți și mâncare catapultată

Data publicării:
puiul zburator

La „Puiul zburător”, un restaurant din suburbiile Bangkokului, puii rotisaţi ajung la masă într-un mod cu totul inedit. Sub privirile clienţilor, sunt aruncaţi într-o ţeapă, montată pe casca unuia dintre ospătari.

„Restaurantul are deja 26 de ani şi probabil am catapultat sute de mii de pui, dar am scăpat pe jos doar câteva sute”, se laudă Nattaset Rattanapipob, patronul restaurantului.

Chelnerii sunt şi ei nişte artişti.

„Este dificil, însă modul în care servim noi clienţii este mai bun decât al altora”, spune cu mândrie Sorasak Pomkalong, ospătar.

Şi cei care preferă mâncarea japoneză, au parte de surprize. Într-un restaurant cu specific nipon, roboţii sunt cei care servesc la mese. Aceştia sunt ajutaţi de ospătari numai la ore de vârf, atunci când localul este plin. Nu este tot ce pot face roboţii, aceștia și dansează.

Într-un restaurant, numit „Verze şi prezervative”, clienţii primesc nu doar mâncare ci şi sfaturi legate de viaţa sexuală şi planificare familială. Sloganul localului este „mâncarea noastră este garantată, nu te lasă însărcinată”. La finalul mesei, clienţii primesc nota şi un prezervativ. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri