Feeric Fashion Days, moda inedită la Sibiu: Prezentări la depoul CFR, la baia comunală şi la fabrica de dulciuri Feleacu

Data publicării:
depou cfr sebastian marcovici

Prezentarea semnată de designerul sârb Pedja Neric în cadrul Feeric Fashion Days a avut loc în fabrica Feleacul din Zona Industrială Vest a Sibiului, în timpul ce utilajele de producţie au continuat să funcţioneze ca într-o zi obişnuită.

Primele care s-au bucurat de scena neobişnuită au fost chiar modelele, care au gustat din delicioasele bomboane. Invitaţii au fost încântaţi deopotrivă de creaţiile vestimentare şi de cele dulci, bucurându-se şi de spectacolul oferit de prepararea lor.

În tot acest timp, angajaţii fabricii şi-au văzut de treabă ca de obicei, deşi spun că au fost mai relaxaţi. „Ne dă o oarecare tinereţe, nuanţă de veselie, de bine şi, mai ales, de plăcere”, a spus o muncitoare.

Creatorii de modă şi-au prezentat modelele în peste 20 de spaţii neobişnuite la această ediţie a Feeric Fashion Days. Printre acestea s-au numărat un depou CFRo baie comunală şi o pasarelă din centrul istoric al Sibiului. Evenimentul se încheie duminică cu o prezentare de modă în bazin, semnată de studenţii Universităţii Lucian Blaga.

Designerii

Programul şi toate scenele inedite pe care au defilat creaţiile vestimentare


FEERIC FASHION DAYS 5 (ediţia 2012) from Mitichi on Vimeo

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri