Festival de tatuaj în București. La eveniment a fost prezent și deținătorul unui record mondial

Data publicării:
matt gone 1

Americanul Matt Gone se mândreşte că, la 43 de ani, a reuşit să-şi acopere cu tatuaje 99% din suprafaţa corpului. A durat două decenii să termine lucrarea care l-a costat 150.000 de dolari şi care l-a propulsat în Cartea Recordurilor. Desene are până şi pe globul ocular sau pe interiorul gâtului.

M-am tatuat ca să ascund anumite probleme medicale, muşchiul pectoral îl am deformat. Îmi lipseşte şi un muşchi de la braţ”, a spus Matt Gone.

Din Venezuela a venit un alt pasionat, cu tatuaje pe doar 85% din corp, alături de piercing-uri şi de implanturi.

Vreau să îmi schimb implantul de silicon cu unul mai mare, dar asta pe viitor. Mă voi opri din tatuat atunci când o să mor”, a spus Emilio Gonzales.

Nu se lasă mai prejos nici românii, care au descoperit şi ei pasiunea desenelor pe piele. Marinela are deja două tatuaje, dar se pregăteşte pentru al treilea.

Nu o să mă schimb și nu mă va schimba nimeni. Am un cățel drăguț și vreau să scriu pe mână Unconditional Love și o lăbuță”, a spus ea.

Artiştii îi sfătuiesc pe debutanţii în lumea tatuajelor să-şi facă primul desen într-un loc cât mai puţin vizibil.

Oricât de împăcat ar fi cu modelul respectiv sau cu ideea este ceva ce te reprezintă. Dacă îți faci un tatuaj pe gât îți apare în buletin, de exemplu”, a avertizat Ovidiu Popârțan, managerul unui salon.

Preţul unei amintiri de neşters pleacă de la 50 de euro şi poate ajunge chiar la câteva mii.

Oricât ar fi însă de atractivă perspectiva unui tatuaj, medicii le recomandă celor care vor un desen pe piele să fie foarte atenţi la condiţiile de igienă din saloane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri