Sari la conținut

Filmul Jason Bourne a revenit după nouă ani în cinematografe și a dat box office-ul peste cap

Jason Bourne se întoarce. Şi este mai dur, mai puternic şi mai pus pe bătaie ca niciodată!

„De fiecare dată când ajung într-un aeroport sau când merg pe stradă şi cineva mă opreşte, prima întrebare pe care o primesc este: O să mai faci un film cu Jason Bourne? Iubesc să fac aceste filme”, declară Matt Damon.

După o trilogie care a dat peste cap box office- ul şi, după 9 ani de aşteptare, Matt Damon revine pe ecrane în pielea celui mai îndrăgit personaj pe care l-a jucat vreodată: Jason Bourne. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din franciză, „The Bourne Supremacy” şi „The Bourne Ultimatum”, revine şi el ca să regizeze o producţie de peste două ore plină de suspans, lupte şi acţiune, care nu dezamăgeşte.

În „James Bourne”, personajul interpretat de Matt Damon şi-a recuperat cea mai mare parte din memorie, dar nu îşi poate aminti mare lucru despre programul CIA care s-a terminat cu moartea tatălui său. Bourne este cuprins de remuşcări pentru tot ce a făcut în trecut şi este pregătit să pedepsească şi să fie pedepsit în egală măsură.

„Jason Bourne” nu este un simplu film de acţiune. Are tensiune, are ritm şi nu plictiseşte nici măcar o secundă. Şi, chiar dacă nu sunteţi fani ai filmelor cu bătăi, secvenţele de luptă o să vă taie respiraţia.

Filmul „Jason Bourne” a intrat vineri în cinematografe. A debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 60 de milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează lapresse.ca.