Fiul lui Bob Marley vrea să transforme o închisoare într-o fermă de marijuana

Data publicării:
damian
Foto: Facebook

Damian Marley, cel mai tânăr dintre copiii cântăreţului Bob Marley, o legendă a muzicii reggae, intenţionează să transforme o închisoare din statul american California într-o fermă de marijuana, informează News.ro.

damian
Foto: Facebook

Damian Marley şi câţiva parteneri de afaceri ai lui au cumpărat închisoarea dezafectată Claremond Custody Center, aflată în localitatea californiană Coalinga, şi speră să o transforme într-o fermă de marijuana, care va genera peste 100 de locuri de muncă, potrivit revistei Billboard.

Acest proiect are potenţialul de a aduce venituri stabile în această regiune, ai cărei rezidenţi, în majoritate fermieri şi muncitori în industria petrolului, se confruntă cu dificultăţi financiare.

Damian Marley şi partenerii lui speră să recolteze prima cultură de marijuana de Coalinga la începutul anului 2017.

Până atunci, cântăreţul reggae şi hip-hop a anunţat lansarea ”Speak Life”, un nou sortiment de marijuana pe care l-a creat în colaborare cu directorii companiei Ocean Grown.

Damian Marley s-a asociat şi cu compania TruCannabis, cu sediul în Colorado, pentru a lansa Stoney Hill, un distribuitor de marijuana ce a fost plasat în centrul oraşului Denver, luna trecută.

Damian Robert Nesta ”Junior Gong” Marley, născut pe 21 iulie 1978, în Kingston, Jamaica, este cel mai tânăr fiu al legendei muzicii reggae, Bob Marley. Mama lui este Cindy Breakspeare, Miss World 1976. La fel ca tatăl şi restul familiei Marley, Damian este adept al rastafari (un curent religios) şi îşi ghidează viaţa şi muzica după principiile acestei religii: dragoste, o singură planetă şi libertate pentru toată lumea. Artistul a lansat opt albume de studio şi a câştigat trei premii Grammy.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri