Sari la conținut

FOTO. Cum arăta Gal Gadot în urmă cu 13 ani, când participa la Miss Univers

Gal Gadot este actrița care face senzație în ultimele două săptămâni în cinematografe, cu rolul său din filmul Wonder Woman, unde o interpretează pe Diana, eroina neînfricată care vrea să pună capăt războaielor.

Gal Gadot, în vârstă de 32 de ani, s-a născut în Petah Tikva, Israel, iar numele său înseamnă în ebraică "val" și "maluri de râu". Înainte să devină noua stea de la Hollywood, Gal a studiat dreptul și științele politice la Universitatea IDC Herzliya, iar la vârsta de 20 de ani a intrat în Forțele de Apărare Israeliene, unde a fost antrenată în lupte timp de 2 ani.

Puțini știu însă că frumoasa actriță a avut și un succes fulminant în cariera sa de model și a participat la Miss Univers 2004, în Ecuador, după ce a câștigat la doar 18 ani concursul de frumusețe Miss Israel.

Ea a fost remarcată de producătorul filmului Fast&Furious după ce Gal a participat la o audiție pentru rolul de Bond Girl în filmul Quantum of Solace, pe care l-a pierdut în fața actriței Olga Kurylenko.

Gal Gadot este căsătorită din 2008 cu omul de afaceri israelian Yaron Versano, iar cei doi au împreună doi copii. Gal era însărcinată în cinci luni în timpul filmărilor pentru Wonder Woman, motiv pentru care producătorii au trebuit să îi ascundă burtica proeminentă în procesul de post-producție a peliculei.