Sari la conținut
News Alert

FOTO VIDEO. Cher, 71 de ani, apariție incredibilă la Billboard Music Awards

La 71 de ani, Cher a oferit un spectacol incendiar duminică seara în Las Vegas, la Billboard Music Awards. În ciuda vârstei înaintate, diva și-a făcut apariția în costumații sexy și a susținut un moment de excepție pe scena din Vegas, care a făcut deliciul fanilor.

2017 Billboard Music Awards - Show

Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreața, care a împlinit 71 de ani în urmă cu două zile, a urcat pe scena din Las Vegas pentru a cânta "If I Could Turn Back Time", dar și pentru a primi un premiu pentru întreaga sa carieră.

GettyImages-686531316

Foto: Gulliver/Getty Images

"Mi-am dorit să fiu pe scenă încă de la vârsta de 5 ani și am ajuns să fac asta timp de 53 de ani", și-a început Cher discursul. "Vreau să îi mulțumesc mamei mele, pentru că ea a fost cea care mi-a zis că nu o să fiu niciodată cea mai inteligentă, cea mai frumoasă sau cea mai talentată, dar voi fi specială. Apoi l-am întâlnit pe Sonny și el mi-a spus același lucru", a mai spus artista, citată de huffingtonpost.com.

2017 Billboard Music Awards - Show

Foto: Gulliver/Getty Images

Artista a deschis show-ul cu hit-ul din 1998 „Believe” și a încheiat cu melodia "If I Could Turn Back Time", moment în care a purtat aceeași ținută pe care a avut-o în videoclipul original din 1989.

Pe aceeași temă