FRUMUSEȚEA SE ÎNVAȚĂ. Lecție de machiaj în mai puțin de cinci minute

Data publicării:
03042013 zona t

Primul pas este aplicarea corectorului sau a iluminatorului pentru mascarea cearcănelor. Corectorul trebuie aplicat punctat în jurul ochilor, estompat cu degetele, dar poate fi aplicat și în colțul intern al ochiului pentru un efect de iluminozitate mai mare.

Acum trebuie să aplicat un fond de ten, pentru a camufla cât mai bine defectele. Folosiţi o culoare cât mai aproape de nuanţa pielii. În caz contrar, veţi arăta obosite. Pentru aplicare, folosiţi pensulele sau chiar degetele.

„Căldura degetelor noastre va ajuta la penetrarea produsului în piele și va crea o impresie de naturalețe studiată”, explică Mirela Păduraru, trainer în cosmetică.

Pentru a fixa machiajul mai bine, aveţi nevoie de pudră.

„Rolul pudrei este de a matifia zonele lucioase și o aplicăm cu preponderență pe zona „t”. Evităm aplicarea pudrei în zona ochilor pentru a nu evidenția evetualele riduri de expresie”, mai spune trainerul în cosmetică.

Este momentul să aplicaţi fardul de obraz, care poate fi folosit şi în alt mod.

„Cu ajutorul blush-ului ne putem crea în doar câteva secunde umbre senzaționale la ochi și anume ce ne rămâne pe pensula de blush după ce am aplicat fardul de obraz, o strângem și ne creăm umbre”, adaugă trainerul.

După ce aţi aplicat şi gloss-ul pentru buze, machiajul este gata. Puteţi renunţa la rimel, pentru că machiajul perfect în mai puţin de cinci minute înseamnă sprâncene perfecte și o piele îngrijită şi un zâmbet frumos în oglindă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri