GALERIE FOTO | Fusta-pantalon, din nou la modă. Cum să alegi modelul potrivit

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages-491403132

Lejeri, dar şi chic în acelaşi timp, pantalonii culottes, cunoscuți ca fusta-pantalon, se potrivesc oricărei femei.

Un pantalon culottes cu talia marcată se potriveşte femeilor cu silueta tip clepsidră, care au o talie îngustă. acest tip de pantalon poate să fie dintr-un material mai rigid. Pe de altă parte, femeile care au talia nemarcată sau bazin mai amplu, pot purta un pantalon culottes din material moale ca să cadă drept,” recomandă Mariana Romanică, consultant de imagine.

La fel ca în cazul fustelor, trebuie să căutaţi lungimea potrivită. Aleşi corect, pantalonii creează o siluetă zveltă, în căutarea căreia sunt toate doamnele.

Ar trebui întotdeauna să avem grijă să nu ne mascheze glezna, dacă pantalonul este foarte versatil, el o să se potrivească cu un top lejer din bumbac şi cu o pereche de snickers, dacă îl punem cu o cămaşă poate fi purtat şi cu pantofi stiletto,” explică Mariana Romanică.

Pentru partea de sus, în funcţie de tipul pantalonului, alegeţi cămăşi sau topuri care să vă scoată în evidenţă feminitatea. Şi nu în ultimul rând, purtaţi-i cu mult curaj la birou sau de ce nu, la un cocktail, dacă materialul este unul preţios, ca mătasea, de exemplu.

GettyImages-510834302
GettyImages-510834302

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri