GALERIE FOTO. O femeie ofițer în armată a fost desemnată Miss SUA 2016

Data publicării:
GettyImages-538372204

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Este prima oară după 14 ani când coroana frumuseții este câștigată de o reprezentantă a capitalei Washington, cunoscută drept "orașul de ciocolată" pentru puternica sa prezența afroamericană. 

Barber, 26 de ani, a intrat în armată când avea 17 ani, urmând exemplul fraților și tatălui său care a fost trimis în Irak după atacurile din 11 septembrie 2001, scrie Agerpres.

Cu coroana ei de Miss SUA, Barber va reprezenta țara sa la concursul Miss Univers 2016, care trebuie să-i găsească o succesoare filipinezei Pia Alonzo Wurtzbach.

Gala Miss Univers de anul trecut a suscitat o amplă polemică după ce prezentatorul american Steve Harvey a anunțat numele greșit al învingătoarei, acordându-i titlul lui Miss Colombia, Ariadna Gutiérrez, când de fapt câștigătoarea era reprezentanta filipineză.

Gutiérrez a fost cea care a primit coroana, dar după rectificarea greșelii, câteva minute mai târziu, ea a fost nevoită să o predea lui Wurtzbach, într-o imagine care a făcut înconjurul lumii și a devenit virală pe rețelele de socializare.

GettyImages-538314920
GettyImages-538314920

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri