Gordon Ramsay a leșinat când a devenit tată pentru a cincea oară

Data actualizării: Data publicării:
gordon ramsay bucatar getty
Foto: Guliver/GettyImages

Celebrul specialist în gastronomie Gordon Ramsay a povestit cum a leșinat, în luna aprilie, la nașterea celui de-al cincilea copil al său, transmite Mediafax citând revista Hello.

Gordon Ramsay, bucătarul celebru pentru aparițiile sale în seria „The Kitchen Nightmares” a povestit pentru Jonathan Ross Show că soția sa Tana nu l-a primit în salonul de nașteri pentru primii lor patru născuți, dar că a decis să facă o excepție în luna aprilie.

„A zis «Nu vreau să mă vezi în situația asta, așa că ieși afară». De data aceasta am fost de față și m-am făcut de râs”, a povestit Ramsay.

Celebrul chef a mărturisit că a fost copleșit și și-a pierdut cunoștința în timp ce o privea pe soția sa în momentul nașterii.

„Am leșinat”, a recunoscut Ramsay: „Am căzut grămadă. Stăteam acolo și Oscar a ieșit la lumină. Ești aruncat asupra lui și el țipă așa că m-am înmuiat și m-a prins asistenta”.

„Se auzea muzică de Ed Sheeran, am pus muzica doar ca să se liniștească toată lumea”, a explicat bucătarul: „Am pus muzica lui Ed și m-am pierdut cunoștința, am leșinat ca prostul. Ați fost vreodată într-o sală de operații cu toată agitația și tot ce se întâmplă acolo? Și imediat, pam! N-am mai leșinat în viața mea, a fost prima dată”.

Gordon Ramsay a primit de-a lungul carierei, pentru restaurantele sale, un total de 16 stele Michelin, dar în prezent deține doar șapte. Restaurantul Gordon Ramsay din Chelsea, Londra, deține trei stele Michelin încă de la deschidere, din 2001. Ramsay este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV și una dintre cele mai bine plătite celebrități din lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri