Grecia, Spania, Egipt şi Thailanda, destinaţiile preferate de  românii amatori de vacanţe exotice

Data publicării:
IBIZA 3

Cine vrea să îmbine dansul cu distracţia la malul mării are anul acesta de unde alege. Agenţiile de turism au pregătit un număr mare de oferte în destinaţii celebre pentru cluburi de fiţe şi petreceri extravagante. Mallorca, Ibiza, Mikonos sau Sharm el-Sheikh sunt doar câteva dintre propuneri.

Grecia este una dintre cele mai apropiate destinaţii de vacanţă, apreciată atât pentru apele limpezi şi turcoaz, cât şi pentru petrecerile pline viaţă din staţiuni.

„Recomand să se meargă în Creta, staţiunea Hersonisos, unde sunt foarte multe cluburi, sau insula Zakynthos, staţiunea Laganas, pentru cei care îşi doresc o viaţă de noapte intensă”, spune Marius Berca, director de marketing al unei agenţii de turism.

Distracţia mai mare începe după ora zece seara. Într-un club se dansează pe mese, în altul se dă liber la cocktail-uri gratuite, iar în alt local clienţii se bucură de o petrecere tematică. Se cântă şi se petrece fără inhibiţii. Un pachet de o săptămână costă în medie 500 de euro de persoană, cu transport şi cazare incluse. Rhodos, Kos sau Corfu sunt şi ele renumite pentru distracţie în Grecia, iar Mikonos este magnet pentru petrecăreţi.

Mikonos este o destinaţie nouă pentru piaţa din România, care oferă o viaţă de noapte foarte atractivă, mai ales pentru tineri, atrage DJ-ei faimoşi din toată lumea, iar petrecerile ţin până în zori, chiar pe plajă.

Etichetată ca destinaţia de vacanţă de clubbing numărul unu a Europei, Ibiza din Spania este locul perfect pentru cei care vor să se piardă în muzică şi dans 24 de ore din 24. Dar Spania mai are şi alte locuri interesante, precum Mallorca, unde tarifele pornesc de la 469 de euro pe sejur. Aici celebră este Playa de Palma, unde există un club pe o stâncă, de unde turiştii se pot bucura de o privelişte minunată asupra golfului.

De zile şi nopţi efervescente au parte şi cei care ajung în Sharm el-Sheikh, în Egipt. Locul este renumit pentru petrecerile în piscine, dar şi pentru scufundări. Tarifele pachetelor turistice pornesc de la 650 de euro de persoană. Nu în ultimul rând, Thailanda este căutată pentru varietatea petrecerilor.

„Bangkok atrage turişti atât pentru vizitare cât şi pentru distracţii, cluburile de noapte de aici sunt foarte variate, avem de la muzică jazz, la muzică de pian, până la muzică disco sau muzică clubbing”. Spune Cristina Pipias, agent de turism. O săptămână de vacanţă în Thailanda costă între 1500 şi 2000 de euro de persoană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri