GreeG și Onuc vor prezenta Matinalul ProFM

Data publicării:
profm

De luni dimineaţa începe Matinalul ProFM cu GreeG şi Onuc, DJ-ii care adoră să se trezească devreme ca să vă bine-dispună cu muzică bună. Astăzi ei au preluat ştafeta de la Nono Semen şi starul pop Nicoleta Nuca.

 

Din această dimineaţă, DJ-ul ProFM Nono Semen şi Nicoleta Nuca au plecat de la matinalul ProFM.

„Închei emisiunea şi misiunea cu următorul mesaj: că lângă mine, alături de mine şi alături de voi de aici încolo, de luni dimineaţă de la 7, vor fi GreeG şi Onuc pe care îi salut. Aplauze Te salutăm! Mulţumim!!”

De luni dimineață vin proaspeţi şi puşi pe glume GreeG şi Onuc, care au mai prezentat matinalul acum doi ani.

GreeG: „În primul rând, de luni, Marius o să fie Onuc. Da! Eu o să rămân tot GreeG. Venim cu aceleaşi forţe cu care am mai venit şi în urmă cu doi ani de zile când am fost implicaţi în proiectul ăsta. Luni se sună, începe şcoala, este 12 septembrie, se sună şi la ProFM. N-o să venim cu flori, dar o să venim îmbrăcaţi frumos şi o să-ţi placă, este noul matinal ProFM GreeG şi Onuc. Eu o să ajung dimineaţa la studio cu puţină teamă. O să mă gandesc: „Oare Onuc vine azi la emisiune?”

Onuc: Iar eu în fiecare dimineaţă o să mă bucur de micul dejun al lui GreeG care intotdeauna trebuie sa-si aducă o tochitura aşa în loc de cereale.

Matinalul ProFM începe la şapte fără un sfert şi durează până la zece, când ne ia în primire Nico de la radio.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri