Sari la conținut

Grupul Disney va lansa în curând 400 de emoticoane inspirate din filmele sale de animaţie

Informaţia a fost anunţată pe conturile de Twitter şi YouTube ale grupului american. Cele 400 de emoticoane noi vor ilustra ”emoţiile” unor personaje celebre din filmele şi serialele de animaţie lansate de-a lungul anilor de Walt Disney Company.

Toate generaţiile de personaje create de Disney vor fi reprezentate, de la eroi de animaţie intraţi deja în legendă, precum Mickey Mouse, Daisy şi Pluto, până personaje mai noi, precum Nemo, Dory şi cele din filme ale anilor 1990 - Mica Sirenă şi Regele Leu.

Cu mai puţin de o săptămână înainte de Ziua Mondială a Emoticoanelor, care va fi sărbătorită pe 17 iulie, un mesaj video publicat de grupul Disney la sfârşitul săptămânii trecute a adus câteva precizări importante: noile emoticoane create de grupul american trebuie să fie meritate, iar utilizatorii de pe reţelele de socializare vor trebui să le câştige.

Astfel, utilizatorii vor trebui să câştige partide din jocul pentru dispozitive mobile Disney Emoji Blitz pentru a câştiga acele emoticoane şi pentru a primi dreptul de a putea să le utilizeze în mesajele lor online.

Deşi noile emoticoane Disney nu sunt deocamdată disponibile şi reprezentanţii studioului hollywoodian nu au anunţat încă data lansării oficiale a acestora, grupul american a precizat deja faptul că emoticoanele vor fi disponibile pentru dispozitivele mobile care folosesc sisteme de operarte iOS şi Android.