Gwyneth Paltrow a pozat complet dezbrăcată de ziua ei și a postat imaginea pe Instagram

Data actualizării: Data publicării:
actrița Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: Guliver/GettyImages

Actriţa Gwyneth Paltrow a postat pe Instagram o fotografie în care este complet dezbrăcată, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani.

Lângă imagine, actrița a postat următorul comentariu: „Azi, în nimic altceva decât în costumul în care m-am născut”, potrivit USA Today.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În același mesaj, Gwyneth Paltrow a mulţumit pentru urările primite, iar fiica ei în vârstă de 16 ani a reacţionat cu un comentariu: „MOM”.

Mai multe vedete au reacționat postând comentarii. Actrița Vanessa Hudgens a rămas fără cuvinte scriind doar: „Wow”. Vedeta din „Friends” și prietenă apropiată a lui Paltrow, Courteney Cox, a scris: „La mulți ani! Ce fată frumoasă ești și ne inspiri în atât de multe feluri”. Și Naomi Campbell i-a transmis urări.

Gwyneth Paltrow şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu soţul ei, Brad Falchuk. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri