HOLLYWOOD. Obiecte de recuzită din filme celebre, scoase la licitaţie

Data publicării:
02042013 licitatie

Peste 800 de piese de recuzită, care au făcut istorie la Hollywood, au fost scoase la licitaţie. Fanii vor avea ocazia să cumpere obiecte din filme celebre precum Vrăjitorul din Oz, Pe aripile Vântului, Superman sau Star Trek.

Anul acesta, doritorii vor putea să cumpere un costumum purtat de Superman, estimat la peste 20.000 de dolari, sau puşca laser folosită de căpitanul Kirk în al doilea episod din serialul Star Trek. Arma este estimată la 60.000 – 80.000 de dolari, însă organizatorii speră să obţină mai mult. 

Iubitorii filmelor din „epoca de aur” a Cetăţii Filmului vor putea achiziţiona pantofii purtaţi de Clark Gable în filmul "Pe aripile vântului", un sutien al lui Marylin Monroe, dar şi o rochie purtată de partenera lui Johnny Weissmuller în Tarzan, Maureen O'Sullivan, cea care a jucat-o pe Jane timp de 10 ani, între 1932 şi 1942.

Cele 800 de obiecte, care cuprind aproape o sută de ani de istorie a filmului, vor fi scoase la licitaţie pe 5 şi 6 aprilie. Evenimentul este organizat anual de Casa de licitaţii Julien's din Beverly Hills.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri