Horia Brenciu: „Dacă mă mănâncă urechea, eu mă scarpin, chiar dacă e camera pornită”

Data publicării:
0103brenciu-52276

Horia Brenciu este un om care nu crede în jumătățile de măsură. Este un artist care jonglează cu același talent între televiziune și muzică. Așa fac oamenii pasionați, sunt trup și suflet dedicați lucrului în care cred.

Prima mea emoție s-a întâmplat acum 20 de ani, pentru că acum 20 de ani am pornit Robingo, iar ultima mea emoție se numește fiica mea, pe care am lăsat-o dormind acasă”, spune cântărețul.

Ce e-n mână nu-i minciună. Acesta este Horia. El crede în emoție, pe care o pune în toate cântecele sale. „Mă dăruiesc foarte mult contextelor de genul ăsta pentru că nu îmi place să mă ascund. Dacă acum mă mănâncă urechea, eu mă scarpin în ureche, chiar dacă e camera pornită. Bine, cu nasul e mai problematic”, glumește Horia.

Cu toții ne amintim când am trăit emoția începutului. De starea aceasta trebuie să ținem cont pentru a face lucrurile cu bucurie. „O dată e prima dată. A doua deja suntem experimentați, a doua oară suntem mult mai productivi. Prima dată, sentimentele primei încercări, senzațiile primei experiențe de turneu sunt de neînlocuit, exact ca și când ai săruta-o a 10-a oară pe iubita ta, prima a fost emoția divină”, mărturisește artistul.

Cu orice ocazie, Horia Brenciu îşi încarcă Bateriile din emoții. Așa funcționează el. Le ia și le oferă celorlalți pentru că acesta este felul lui de a-și spune povestea. Una în care dragostea face lumea să se miște.

Nu uitați, avem distracție în martie, avem turneu, la Sala Palatului, pe 27, 28, 29 și 30 martie. Până atunci, să aveți un martie frumos”, le-a transmis Horia Brenciu doamnelor și domnișoarelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri