Hotelurile de pe litoral se reinventează

Data publicării:
hotel pirati mamaia

De cum păşesc într-un hotel din Mamaia, turiştii au impresia că au intrat în universul din seria „Piraţii din Caraibe”. O corabie ţine loc de recepţie şi tot personalul poartă costume tematice.

Rolul meu este la acest hotel să întâmpin turiştii, să facă poze cu mine, să îi aştept, să le prezint hotelul nostru”, spune un angajat.

„Suntem pasionaţi de poveşti. Ne-am gândit că ar fi extraordinar ca pentru prima oară pe litoral să fie şi un astfel de concept”, spune Ionuţ Tenie, managerul hotelului.

O noapte de cazare la acest hotel costă 166 lei.

„Foarte interesant, mi se pare o întoarcere în copilărie, mi se pare un loc minunat care se adresează deopotrivă copiilor și adulților, o experienţă minunată”, spun turiștii.

Tot la Mamaia încep să aibă căutare hotelurile care închiriază apartamente generoase, în loc de camere minuscule. Preţul de cazare, la început de sezon, e 100 de euro pe noapte.

„Fiecare apartament este dotat cu chicinetă, dotată cu plită, microunde, chiuvetă, frigider şi veselă, tacâmuri, pentru ca turiştii să-şi poată pregăti măcar un mic dejun”, spune Mihaela Guruianu, managerul unui aparthotel.

În partea opusă a litoralului, în Vama Veche, un alt concept are priză la turişti - hotelul rezervat adulţilor.

„Și-au dorit turiştii aşa ceva, mai ales în Vama Veche, şi vin mai mult pentru linişte, nu vor să fie deranjaţi de zgomotul copiilor de la piscină, vor să vină pentru relaxare”, spune Silviu Barbu, proprietarul hotelului.

O cameră la acest hotel, unde minorii nu sunt primiţi, costă 380 de lei pe noapte, iar condiţiile sunt de patru stele.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri