Hotelurile de pe litoral sunt pline. Rezervări făcute din luna mai

Data publicării:
plaja mediafax

Reporter: As dori să rezerv o camera, va rog, pentru acest weekend.

Răspuns 1: Din pacate, nu avem disponibilitate pentru weekendul asta, pentru niciun tip de camera.

Răspuns 2. Imi pare rau, dar pentru acest weekend nu mai avem disponibilitate. Hotelul este ocupat 100 la suta.

Răspuns 3. Din pacate, in acest weekend nu mai avem nicio disponibilitate, camerele au fost date prin agentii. 

Acesta este răspunsul primit de turişti la aproape toate hotelurile de la malul mării. Fie ca vorbim de hoteluri de două, trei, patru sau cinci stele, pentru zilele de weekend, în Mamaia, cu greu mai poţi gasi un loc de cazare.

În acest weekend, la fel ca şi în cele anterioare, vom avea un grad de ocupare de 100%, sigur. Majoritatea rezervărilor pe care le luăm sunt făcute din luna iunie, mai”, a declarat Florin Butnaru, managerul unui hotel de 4 stele.

Cei cu dare de mână au de plătit chiar si 2.000 de lei pentru o noapte la un hotel de cinci stele. În ciuda preţului mare, toate camerele sunt ocupate. La un hotel de patru stele, tarifele sunt mai mici, de până la 600 de lei, iar la trei stele, turiştii au de dat cel mult 350 de lei. Întârziaţii sau cei cu bugete mici se descurcă aşa cum pot.

Estimările arată că, la sfârşitul săptămânii, peste o sută de mii de oameni vor fi pe litoral. Şi asta fără să îi luăm în calcul pe cei care se cazează la negru.

Pentru sâmbătă, meteorologii anunţă vreme numai bună pentru plajă. Termometrele nu vor arăta mai mult de 30 de grade celsius, iar apa mării va fi perfectă pentru o baie, pentru că va avea 25 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri