Idei pentru vacanţa de vară. Croazierele pe Mediterana costă de la 500 de euro de persoană

Data publicării:
2503vacante-56689

Cei care vor să se bucure şi de soare, la malul mării, dar şi de aerul rece al munţilor, pot alege Croaţia. Anul acesta se anunţă a fi o destinaţie mult mai ieftină, pentru că agenţiile au rezolvat problema transportului, care era cea mai mare cheltuială pentru turişti.

O săptămână la malul Mării Adriatice la un hotel de trei stele costă cel mult 500 de euro. Cei care ajung la Dubrovnik pot alege şi o excursie la Plitvice, către vestitele lacuri cu apă turcoaz şi cascade în trepte.

Cam acelaşi buget este necesar şi pentru o vacanţă în Dubai, o destinaţie exotică căutată de mulţi români.

Ofertele de croaziere fac şi ele cu ochiul românilor amatori de relaxare. Cu 549 de euro, aveți parte de șapte nopți de croazieră în Mediterana, cu all-inclusive.

Preţurile sunt şi cu 30 % mai mici, dacă biletele sunt cumpărate până la sfârşitul lunii aprilie.

Singapore va impresiona cu siguranţă atât prin cladirile moderne care parcă ating norii cu vârfurile, cât şi prin luminile multicolore care îi dau oraşului un aer de sărbătoare. China poate fi inclusă şi în aceeaşi categorie a extremelor turistice, în care modernul şi tradiţia încap într-o singură privire. Iar la polul opus, circuitele în Africa poartă turistul în ţinuturi sălbatice, printre lei, girafe şi rinoceri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri