Încă o plajă de fițe la Mamaia. Beach-bar, baldachine și perne pe litoralul românesc

Data publicării:
plaja mazare

Radu Mazăre Jr. mizează pe faptul că este tânăr şi știe ce înseamnă distracția pentru cei de vârsta lui. Aşa că a pus pe picioare un nou bussines, iar investiția este una destul de consistentă.

„Zece mii de euro, din ce m-am mai împrumutat din alte părți, m-a mai ajutat mama cu niște bani, tata mai puțin. E greu la început, normal, toate lucrurile le învăț, nu le știu, dar e o plăcere până la urmă, aici aproape de plajă”, spune fiul primarului din Constanța.

Chiar dacă litoralul abundă de astfel de baruri pe plajă, tinerii spun că orice local nou îi încântă.

Pe plaje, nici şezlongurile nu mai sunt ce au fost. Pe nisip găseşti acum perne uriaşe viu colorate, care iau forma corpului.

Preţurile nu sunt deloc piperate. Nonconformistele şezlonguri pot fi închiriate cu 15 lei în timpul săptămânii şi cu 20 de lei în weekend. La doar câţiva metri depărtare, un alt administrator de plajă îşi atrage turiştii cu baldachine în care te poţi legăna în voie, în bătaia brizei.

Este un concept grecesc, cele două vile de cazare, restaurantul și plaja, umbrelele, tot ce înseamnă stuf sunt aduse din Indonezia. Baldachinele am încercat să le construim noi”, explică Lora Munteanu, administratorul plajei.

Un astfel de baldachin costă 30 lei, în timp ce prețul unui șezlong este la jumãtate. De la 1 iulie însă, prețurile vor fi majorate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri