Încasări uriașe pentru Justin Bieber în turneul pe care l-a încheiat mai devreme decât era programat

Data publicării:
Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park: Justin Bieber
Foto: Gulliver/Getty Images

Turneul ”Purpose World” pe care cântăreţul Justin Bieber l-a încheiat la sfârşitul lunii iulie, mai devreme decât era programat, a generat încasări de 250 de milioane de dolari din vânzarea biletelor, informează bbc.co.uk citat de News.ro.

Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park: Justin Bieber
Foto: Gulliver/Getty Images

Turneul, care a durat 16 luni şi a inclus 140 de concerte, a fost vizionat de peste 2,7 milioane de spectatori, potrivit companiei AEG Presents, care a organizat evenimentul.

La sfârşitul lunii iulie, Justin Bieber a anulat ultimele concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”. Decizia artistului a fost motivată de reprezentanţii săi prin ”apariţia unor circumstanţe neprevăzute”.

Justin Bieber mai avea programate 14 concerte în Asia şi America de Nord în următoarele trei luni, după ce cântăreţul a susţinut peste 150 de show-uri de la începutul turneului, în martie 2016, pentru promovarea albumului său, ”Purpose”, lansat în 2015.

”Justin îşi iubeşte fanii şi detestă să îi dezamăgească. Este recunoscător şi onorat că a avut posibilitatea să aibă acea experienţă alături de echipa lui pentru 150 de show-uri de succes, în şase continente”, au arătat reprezentanţii artistului într-un mesaj publicat pe site-ul său.

”Totuşi, după o analiză atentă, a decis că nu va mai susţine celelalte concerte programate în cadrul acestui turneu. Contravaloarea biletelor va fi restituită la punctul la care au fost achiziţionate”, a mai arătat anunţul.

Ulterior, Scooter Braun, managerul cântăreţului, a spus că ”sufletul” lui Justin Bieber trebuie să fie pe primul loc în lista priorităţilor.

La începutul lunii august, Justin Bieber le-a scris un mesaj fanilor săi, prin care le-a explicat de ce a decis să anuleze ultimele concerte programate în turneul ”Purpose World”, spunând că îşi doreşte să aibă o carieră ”durabilă”.

Cele mai multe concerte pe care ar fi trebuit să le mai susţină Justin Bieber erau programate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Japonia, Hong Kong, Filipine, Singapore şi Indonezia.

Autorităţile chineze au anunţat recent că lui Justin Bieber i-a fost interzis temporar accesul în China, din cauza comportamentului său ”necuviincios”.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar primul său album, ”My World 2.0”, a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri