Începe programul Litoralul pentru toţi. Preţuri: între 200 şi 600 de lei pentru şase nopţi de cazare

Data publicării:
la mare la soare-1

 

Dacă nu aţi apucat să vedeţi marea în această vară, acum aveţi ocazia să o faceţi la preţuri mult mai mici decât în sezon. Pe 2 septembrie începe programul „Litoralul pentru toţi”, care vine cu preţuri mai mici, în medie, cu 30 de procente.

Cât vor plăti turiştii pentru un sejur? Pentru şase nopţi la un hotel de o stea, fără mic dejun, o persoană va plăti 205 lei. Dacă mai adăugăm o stea, preţul creşte la maximum 315 lei, pentru patru stele plătim 425 de lei, iar la un hotel de cinci stele, şase nopţi de cazare costă 605 lei.

Scad tarifele şi la hotelurile care au opţiunea All Inclusive. Cinci nopţi de cazare la un hotel de trei stele, cu trei mese pe zi, acces la piscină şi locuri de joacă pentru copii, ajung la un preţ de 985 de lei, potrivit site-ului Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Tot de pe 2 septembrie, turiştii plătesc cu 50% mai puţin pentru închirirerea unui şezlong sau pentru o plimbare cu hidrobicicleta.

Programul „Litoralul pentru toţi” se derulează până pe 1 octombrie, dar dacă vremea se menţine caldă, poate fi extins cu încă două săptămâni. Biletele pentru acest program se cumpără doar prin agenţiile de turism şi se aplică formula „primul venit, primul servit”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri