Sari la conținut

Ingrediente din bucătărie pentru mâini catifelate

Sarea este bună nu doar în bucate, ci şi în masajul mâinilor. Exfoliază bine, este un bun detoxifiant şi ajută la îmbunătăţirea circulaţiei.

Monica Luca, tehnician unghii: „Un scrub reuşit este alcătuit din sare de hymalaia, ulei de măsline, miere şi făină de ovăz. amestecăm conţinutul. Insistăm pe zonele mai uscate. mergem pe cuticulă pentru a fi îndepărtată şi pentru a nu a mai aplea la alte ustensile.”

Lăsaţi pasta să acţioneze timp de 15 minute şi apoi clătiţi cu apă călduţă. După exfoliere, puteţi folosi o mască ce conţine uleiuri naturale.

Monica Luca, tehnician unghii: „O mască de hidratare pe care o putem aplica după ce am folosit un scrub este alcătuită din lapte, ulei de măsline, ulei de avocado, care ajută la refacerrea ţesuturilor moarte.”

Pentru cei cu mâinile reci, specialiştii au un sfat: masaţi zona cu uleiuri esenţiale de piper negru sau rozmarin pe care le puteţi pune şi în amestec alături de lapte şi miere.

Monica Luca, tehnician unghii: „Aceleaşi măscuţe pot fi folosite şi pentru îngrijirea picioarelor. trebuie să facem un angajament pe viaţă. să acordăm multă atenţie îngrijirii mâinilor şi picioarelor.”

Aplicaţi aceste produse măcar o dată pe săptămână şi veţi întâmpina vara cu o piele sănătoasă şi catifelată.