Job-uri în Australia: expert în viața de noapte, îngrijitor de canguri sau explorator

Data publicării:
eureka 20tower 20and 20yarra 20river 20melbourne-52961

În 2009, prima ediție a acestei campanii de susținere a turismului a atras aproape 35.000 de candidați. Un britanic a câștigat concursul și a devenit pentru șase luni paznicul unei insule de vis în zona Marii Bariere de corali, relatează 7sur7.

Anul acesta sunt în joc șase slujbe, fiecare în alt stat. Câștigătorii vor primi 100.000 de dolari pentru un semestru și le vor fi acoperite cheltuielile de transport și cazare.

Concursul se adresează tinerilor cu vârste între 18 și 30 de ani, originari mai ales din SUA, Marea Britanie, Franța, Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud și Japonia.

Oferta pe 2013 cuprinde activități mai mult sau mai puțin clasice: paznic într-un parc natural de-a lungul plajelor sălbatice din Queensland, îngrijitor de canguri și delfini în sud sau fotograf lifestyle în Melbourne. Alte slujbe sunt însă mai speciale. „Chief funster” va fi expert în viața de noapte din Sydney și va comenta experiențelepe Twitter. Taste master ar urma să facă turul restaurantelor, domeniilor viticole și braseriilor din vest. În teritoriile din nord, unde trăiesc aborigeni, fericitul ales ar urma să interacționeze cu populația locală și să „trăiască aventuri ieșite din comun”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri