JURNAL PENTRU COPII. Akcent revine pe piață sub numele TWO

Data publicării:
miruna mihai gruia 1

După mulţi ani în trupa Akcent, multe amintiri, concerte şi şlagăre, Mihai Gruia, fostul component al trupei, are planuri mari pentru anul care urmează. În curând filmează videoclipul unei piese noi pentru trupa TWO.

TWO „este un proiect nou pe care l-am pornit cu Sorin, tot din formaţia Akcent. Acum facem ceea ce ne-am dorit foarte mult ca şi direcţie muzicală. Fiind doar noi doi putem să ne exprimăm şi să facem exact muzica pe care ne-o dorim. Si asta o să facem la TWO, chiar luna aceasta filmăm un videoclip.”

Mihai Gruia, băiatul care „nu avea bani de bilet”, se declară fan al blugilor skinny. Îşi aminteşte amuzat de perioada în care purta mereu blugi evazaţi.

„Era o perioadă când se purtau, dar nu sunt un fan, chiar mă deranjau, mă loveam când mergeam. A fost o modă. Îmi plac mai mult blugii mai slim”, spune el.

Mai multe detalii despre sporturile pe care le practică simpaticul cântăreţ, dar şi detalii despre cum se juca „portofele” în copilărie, puteţi urmări sâmbătă, de la ora 09.30, la Digi24, în cadrul emisiunii Jurnal pentru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri