JURNAL PENTRU COPII. Alina Sorescu se pregăteşte să devină mămică

Data publicării:
miruna alina sorescu 1-1

Miruna: Am aflat că în curând vei fi mămică! Felicitări! Cum este să ştii că peste puţin timp vei avea o fetiţă ?

Alina Sorescu: Mă bucur foarte mult că o să fiu mămică, m-am bucurat mult când am aflat vestea, pentru că îmi doream foarte mult. Mai ales că o să avem o fetiţă, pentru că o să o îmbrac, să am grijă de cum apare , cum se comportă. Chiar dacă la început ne-am dorit un băieţel, ne-am dat seama că o fetiţă ne va aduce mai multă armonie, tandreţe, iubire şi abia aştept să-i decidem şi numele, pentru că avem aşa, mai multe idei la care ne-am gândit şi aşteptăm să ajungem la varianta finală.

Ai cumpărat pătuţ, ai amenajat camera?

Încă nu, doar ce am aflat că va fi fetiță şi am de gând să mă organizez şi să mă pregătesc cu tot ce trebuie.

Plănuieşti să te retragi o perioada?

Vreau să fiu o mămică activă, aşa cum am fost şi pe timpul sarcinii, mi-am văzut în continuare de muzică, de activitatea cu copii pe care-i îndrum la atelierul meu de muzică. Vreau să merg mai departe cu aceste activităţi şi după.

Ştiu că iubeşti călătorilile. Care a fost cea mai frumoasă vacanţă pe care ai petrecut-o împreună cu soţul tău ?

Fiecare călătorie este frumoasă, pentru că atunci când ajungi într-un loc nou abia aștepti să vezi, să descoperi. Dar vreau să-ţi spun că cea mai frumoasă zi am petrecut-o la Disneyland, la Paris. Nu am fost când eram mică, am fost acum vreun an şi îmi pare rău că n-am ajuns când eram mai mică, aşa că vă încurajez pe toţi să mergeţi, mai mici sau mai mari, pentru că intri într -o lume cu totul de poveste, multă muzică, personaje, flori.

Unde ţi-ar plăcea să ajungi în vacanţă şi nu ai reuşit până acum?

Mi-ar plăcea ca în următoarea vacanţă să fiu eu, Alexandru şi fetiţa noastră. Să plecăm toţi trei, nici nu contează locul, important este să fim toţi trei.

Eu sunt o elevă silitoare şi cuminte . Tu cum erai la şcoală ?

Bravo! Te felicit! Şi eu am fost cuminte, eram foarte conştiincioasă, sunt şi în continuare organizată, meticuloasă în tot ce fac.

La ce te poate ajuta şcoală dacă vrei să devii vedetă de muzică sau de film?

Depinde ce îţi doreşti tu să faci, dar cred că şcoală te poate ajuta orice ai face, pentru că îţi oferă un bagaj de cunoştinţe, de informații de care ai nevoie. Important este ce îţi doreşti tu să faci, cum îţi doreşti tu să te ajute informaţiile pe care le dobândeşti. Important este talentul.

Îţi place să găteşti pentru soţul tău ? Şi dacă da, cu ce mâncare l-ai cucerit? Chiar sunt curioasă...

Să ştii că nu sunt aşa o gospodină minunată, mă mai joc aşa din când în când în bucătărie, ne mai distrăm şi împreună, mai pregătim câte o prăjitură, tiramisu, dar de ceva timp el a intrat la dietă, deci nu am mai putut să gătim prăjituri. Am mare noroc cu mama mea, care mă ajută la capitolul asta şi are grijă că frigiderul meu să fie mereu plin. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri