JURNAL PENTRU COPII. Cei mici descoperă muzica lui Walt Disney

Data publicării:
19012013 20disney-44607

Personajele îndrăgite din lumea desenelor animate i-au întâmpinat pe copii. Cei mici au avut ocazia să învețe lucruri interesante despre muzica acestor pelicule: cine sunt compozitorii, când au trăit ei sau ce instrumente muzicale se aud în desenele animate.

„Ne-am gândit să facem un fel de exercițiu de imaginație și să ne gândim la ce simțim atunci când auzim o melodie. Este valabil și pentru oamenii mari, nu doar pt copii”, spune Andra Cărbunaru, PR la o librărie.

„Este nevoie, pentru că, dacă sunt introduși de la o vârstă mai mică în muzica clasică, o să le pară mai ușor, mai târziu”, explică Laura Dănăilă, profesor de muzică.

„Dacă vă uitați, marea majoritate a copiilor în loc să faca ceva stau în fața calculatorului...Este o alternativă, e altceva de făcut”, consideră Valentin Galbian.

Copiii trebuie să știe că oricine poate inventa ușa spre o lume în care totul este posibil! Și nu uitați, desenele animate pot fi educative atât timp cât le alegem cu grijă. Cât despre lumea magică a lui Walt Disney, un lucru este sigur: acest univers va exista multă vreme de acum înainte, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri