JURNAL PENTRU COPII. Claudiei de la Sexxy îi este frică de apă

Data publicării:
miruna claudia 2-2 1

Invitata de duminică a „Jurnalului pentru copii” este o altă artistă cunoscută pe care Miruna a vrut neaparat să o cunoască. Este vorba despre Claudia Pătrăşcan, cunoscută ca membră a trupei Sexxy.

Foarte bine documentată, Miruna a „atacat-o” cu exact acele întrebări la care cântăreaţa nu se aştepta, ca aceea legată de teama ei de apă: „Dar te-ai documentat nu glumă ! Aşa este m-am născut în Constanţa, la malul mării şi îmi e frică de apă ...Ai auzit bine ! De ce îmi e frică de apă ? Nu am frică mare, dar nu ştiu să înot. Nici până la vârsta de 32 de ani nu am reuşit să învăţ să înot .... Nu ştiu dar promit că o să o fac ...Probabil când o să am copii, odată cu ei o să învăţ şi eu.”

La capitolul năzbâtii ale copilăriei, Claudia recunoaşte că ...a făcut câteva la vremea ei şi dă exemplul episodului cu bunica: “Când eram mică am fost lăsată la bunicii mei în Alba Iulia, în grija unei bătrâne. Nu ştiu cum am făcut, i-am cerut cheia de la casă, am golit toată casa, toată camera ... Am luat covorul, am luat ceasul, oale, mâncare, absolut tot ce-am prins la mână şi m-am dus undeva la iarbă verde cu câţiva prieteni, iar când a venit bunica şi a văzut casa goală şi că nu sunt, îţi dai seama ce a ieşit.”

Iar în ce priveşte primele sale poveşti legate de băieţi, micul reporter Digi24 a aflat şi numele celui dintâi care a fermecat-o, nimeni altul decât Liviu Vârciu: „Curioasă mai eşti! Prima oară când am pus ochii pe un băiat ... Pe la vârsta de 19 ani , l-am cunoscut şi am şcopilărit îacelaşi timp cu Liviu de la LA. Îştii pe Liviu Vârciu ? Cu el am copilărit şi ... pe el am pus ochii.”

Duminică, de la ora 9.30, o întâlnire cu un artist îndrăgit dar şi multe alte subiecte şi personaje cu poveşti frumoase, la „Jurnal pentru copii”, prezentat de Sara şi Radu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri